Soorten beperkingen voor uw kind

U kunt uw kind de nodige vrijheid geven wanneer het de computer of internet gebruikt. U kunt Kaspersky Safe Kids zodanig configureren dat het uw kind waarschuwt wanneer het bezochte websites, geopende programma's en de gebruiksduur van de computer monitort. Uw kind beslist dan zelf wat het wil doen met de waarschuwing.

Als uw kind de waarschuwing negeert, stuurt Kaspersky Safe Kids u een melding in My Kaspersky en naar uw smartphone of tablet waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd.

Raadpleeg de secties Een website of programma toestaan op verzoek van een kind en De computer langer laten gebruiken op verzoek van een kind voor meer informatie over de acties die Kaspersky Safe Kids onderneemt als u de optie Blokkeren selecteert.

Veilig Zoeken

U kunt ook de online zoekresultaten beheren die worden weergegeven voor het geselecteerde kind door de optie Veilig Zoeken in te schakelen op My Kaspersky of op de smartphone of tablet waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd. Als uw kind iets opzoekt dat tot een bepaalde categorie behoort, bijvoorbeeld Erotische inhoud, Alcohol, Drugs, Scheldwoorden, Racisme en Tabak, definieert Kaspersky Safe Kids deze zoekopdracht als verboden, wordt de zoekopdracht geblokkeerd en wordt er een melding weergegeven.

Kaspersky Safe Kids ondersteunt Safe Search in de volgende zoekmachines: Google (inclusief "Ok Google"), Bing, Mail.ru, Yandex, Yahoo! en YouTube.